mandag den 10. marts 2014

Workcamp and wedding

Idag har vi vaeret til bryllup hos en, der bor i landbyen. Han er 18 aar og blev gift med en 20-aarig pige fra nabolandsbyen, saa man maa sige at de er ret hurtige ude med at blive gift her i Thailand. Brylluppet blev fejret med en masse mad og drikke samt fest og farver.
 
Lige nu har vi en workcamp i Kok Payom, hvor der er kommet 9 andre volontoerer fra Thailand, Japan og Korea, som skal hjaelpe os med at bygge et nyt koekken og volontoerhus. Vi er naesten allerede faerdig med koekkenet, selvom vi kun har vaeret igang i knap en uge. Vi har stadig en uge tilbage, hvor vi skal faerdiggoere volontoerhuset samt en lille hytte til fiskerne i landsbyen. I dag var alt det praktiske arbejde indstillet og vi fik lov til at deltage i brylluppet, hvilket var rigtig spaendende. Vi startede tidligt med at goere os klar, da de fleste af pigerne havde laant traditionelle thai-muslim kjoler og brylluppet startede allerede klokken 10 om formiddagen. Paa aegte thai-maner spiste vi allerede da vi ankom tiltrods for at vi lige havde spist morgenmad. Ellers gik vi bare rundt og snakkede med alle de gaester, der var - og vi fik fortalt at i loebet af dagen ville der komme omkring 500 gaester. Derudover ville alle have taget billeder sammen med Nanna og jeg, da vi var de eneste hvide piger, saa vi var altsaa rigtig eftertragtede. Vi er lige kommet hjem og har lige et par timer at slappe af i, foer vi igen skal derhen og spise aftensmad.
 
De naeste par dage i workcampen staar paa faerdiggoerelse af vores projekter og derudover har vi ogsaa en ekskursionsdag, hvor vi skal lave en masse sjove aktiviteter og vi skal ogsaa overnatte i vores alternative skole ude i mangrove skoven.
 
Paa naeste tirsdag er workcampen slut og vi har lige to dage at slappe af i, foer vi skal til MLTV seminar i tre dage sammen med alle de andre volontoerer fra Dalaa. Dagen efter tager Nanna og jeg paa tur i 9 dage til Phuket, Koh Phi Phi samt Krabi og det glaeder vi os rigtig meget til! Saa den naeste maaned bliver rigtig travl, men det er altid godt at have noget, at glaede sig til. Vi synes, at tiden gaar saa hurtigt hernede og kan slet ikke forstaa at vi kun har halvanden maaned tilbage i dette fantastiske land.
 
Det var alt for nu - jeg haaber, at det gaar godt i Danmark tiltrods for kulden :-)
 












 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar